Piano/Keybord Les

Het instrument is een plek voor expressie van gevoel. Natuurlijk moet je het eerst leren, maar het is al heel snel mogelijk leuke liedjes te spelen. Daarom valt het leren van noten ook minder in mijn standaard lesprogramma. Binnen deze ‘pop methode’ staan de wensen van de leerling altijd centraal. Ook keyboard en synthesizer les mogelijk.

Zoom:

We werken online via het programma Zoom. Dit is gratis, dus je hebt alleen een laptop met camera nodig en met werkend geluid. Het kan zelfs ook via de telefoon maar dit is minder aan te raden. De docent heeft de mogelijkheid een camera boven het keyboard te hangen zodat je goed kan volgen wat er gebeurt.

Pop-benadering:

Het instrument is een plek voor expressie van gevoel. Natuurlijk moet je het eerst leren, maar het is al heel snel mogelijk leuke liedjes te spelen. Daarom valt het leren van noten ook minder in mijn standaard lesprogramma. Binnen deze ‘popmethode’ staan de wensen van de leerling altijd centraal. Ook keyboard en synthesizer lessen zijn mogelijk.

Tijdstip:

De lessen vinden altijd plaats op woensdag. Tussen 13-18 uur. Maar kan eventueel overlegd worden.

De locatie is bij een creatieve broedplaats op 5 minuten fietsen afstand van Leidseplein, Amsterdam.

 

Prijzen

Docent

Sinds ik 5 jaar oud ben speel ik de piano. Ik heb 10 jaar les gehad en ben vervolgens naar de Popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam gegaan.

Het meeste plezier haalde ik altijd uit zelf improviseren, akkoorden spelen en popliedjes spelen. Dit plezier draag ik graag over.

Op dit moment ben ik actief als songwriter in de band Rhou en als toetsenist in The Visual. Daarnaast maak ik muziek voor media, film en theater.

Met The Visual hebben we in 2019 ons debut album uitgebracht en opgetreden op plekken als Best Kept Secret 2019, De Melkweg, Paradiso Noord en BBC6 Radio.

Opleidingen en Docent-ervaring:

2016-heden: Toetsen, Productie en Ableton docent bij Dutch School of Popular Music. 

2019: Bandcoaching op basisscholen bij Muziekschool Amsterdam

2018-2019: Piano en keyboard docent bij Muziekles Amsterdam

2018: Afgestudeerd aan Conservatorium van Amsterdam, Popafdeling.

2018: Certified Trainer Logic Pro X

9

Algemene voorwaarden

Aanmelden Muziekles

4 + 8 =